Meniu
Prekių krepšelis

E-parduotuvės dokumentacija Opencart 3.x.x.x. RSS kanalas

Elektroninės parduotuvės Opencart 3.x.x.x. dokumentacija. Išmoksite greitai ir lengvai valdysite patys. Video ir aprašomoji parduotuvės valdymo medžiaga. Jeigu neradote reikiamos metodinės medžiagos - susisiekite ir mes pasistengsime paruošti ar pakoreguoti esamą. 

02 saus. 0 2010
Internetinės parduotuvės valdymo ir administravimo mokomoji dokumentacija. Priklausomai nuo turimų parduotuvės funkcijų, administracinė aplinka gali šiek tiek skirtis nuo video, tačiau valdymo princip..
01 saus. 0 1969
Rekomendacijos kaip sudaryti kategorijų STRUKTŪRĄ? Vienas iš svarbesnių darbų, kuriuos reikia padaryti NAUJAI elektroninei parduotuvei tai – TINKAMAS PREKIŲ KATEGORIJŲ SUKŪRIMAS. Tinkamas – tai reiš..
31 gruod. 0 1503
Patikrinkite el-parduotuvę! Ar ji gerai veikia? Įsigijus el-parduotuvę, jūsų parduotuvėje bus įkelta pavyzdinės prekės. Pabandykite įsigyti/užsakyti (kaip pirkėjas) bet kokią prekę. (Pirkda..
30 gruod. 0 1565
Kaip pridėti naują prekių kategoriją? Eikite  į  https://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Kategorijos. Spauskite mygtuką Pridėti.   ..
28 gruod. 0 1658
Kaip pridėti prekę? Eikite į http://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Produktai. Spauskite mygtuką Pridėti.   Opencart internetinės parduotuvės prekės lentelė "Bendrieji": ..
26 gruod. 0 1452
Kaip pridėti gamintoją prie prekės aprašymo? Eikite  į  http://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Gamintojai. Spauskite mygtuką Pridėti.   GAMINTOJO LANGAS: Domeno..
24 gruod. 0 1495
Kaip pakeosti logotipą elektroninėje parduotuvėje? (negalioja JOURNAL dizainui) Logotipas Opencart turinio valdymo sistemoje įkeliamas ar pakeičiamas labai paprastai. Tačiau reikia atkreipti dėmesį į..
22 gruod. 0 2090
PAYSERA AKTYVINIMO ŽINGSNIAI OPENCART 3.x.x.x. EL-PARDUOTUVĖJE:   I. UŽSIREGISTRUOKITE WWW.PAYSERA.LT IR SUKURKITE PROJEKTĄ II. AKTYVUOKITE PAYSERA MOKĖJIMO MODULĮ IR ĮVESKITE KODUS IR SLAPTAŽODŽIU..
Rodoma nuo 1 iki 8 iš 8 (1 puslapių)