Meniu
Prekių krepšelis

E-parduotuvės dokumentacija Opencart 2.x.x.x. RSS kanalas

Elektroninės parduotuvės Opencart 2.x.x.x. dokumentacija. Išmoksite greitai ir lengvai valdysite patys. Video ir aprašomoji parduotuvės valdymo medžiaga. Jeigu neradote reikiamos metodinės medžiagos - susisiekite ir mes pasistengsime paruošti ar pakoreguoti esamą. 

30 gruod. 0 1524
Mokomoji video dokumentacija Internetinės parduotuvės valdymo ir administravimo mokomoji dokumentacija. Priklausomai nuo turimų parduotuvės funkcijų, administracinė aplinka gali šiek tiek skirtis nuo..
28 gruod. 0 1407
Kaip pridėti naują prekių kategoriją Opencart 2.x.x.x? Eikite  į  https://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Kategorijos. Spauskite mygtuką Pridėti.   www.el-parduotuve.lt - elek..
26 gruod. 0 1634
Kaip pridėti prekę? Eikite į http://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Produktai. Spauskite mygtuką Pridėti.   Opencart internetinės parduotuvės prekės lentelė "Bendrieji": ..
24 gruod. 0 781
Kaip pridėti gamintoją prie prekės aprašymo? Eikite  į  http://www.jusuPuslapis.lt/admin Eikite į Katalogas – Gamintojai. Spauskite mygtuką Pridėti.   GAMINTOJO LANGAS: Domeno..
22 gruod. 0 851
Kaip pakeosti logotipą elektroninėje parduotuvėje? (negalioja JOURNAL dizainui) Logotipas Opencart turinio valdymo sistemoje įkeliamas ar pakeičiamas labai paprastai. Tačiau reikia atkreipti dėmesį į..
20 gruod. 0 1046
PAYSERA AKTYVINIMO ŽINGSNIAI OPENCART EL-PARDUOTUVĖJE:   I. UŽSIREGISTRUOKITE WWW.PAYSERA.LT IR SUKURKITE PROJEKTĄ II. AKTYVUOKITE PAYSERA MOKĖJIMO MODULĮ IR ĮVESKITE KODUS IR SLAPTAŽODŽIUS III. S..
Rodoma nuo 1 iki 6 iš 6 (1 puslapių)