Apie serverį/hostingą ir SEO

Paieškų sistemų „robotams“ patinka greitis ir nelabai gerai, kai serveris yra per lėtas. Tai tas pats kas važiuoti Vilniuje piko metu per kamščius, juk nepatinka ar ne? Tas pats ir su paieškos sistemų „robotais“ jiems taip pat nepatinka keliauti per lėtus serverius. O dar blogiau jeigu serveris pakimba ir tam tikrą laiką būna nepasiekiams. Ir jeigu tokia problema dažna, tai „robotai“ gali sekantį kartą neaplankyti jūsų svetainės ar internetinės parduotuvės ir nesuindeksuoti, kas reiškia Jūs nekilsite google pozicijose, o smugsite žemyn arba būsite pašalinti išvis iš google paieškos.

Todėl patartina pasirinkti patikimą ir greitą hostingo tiekėją, kuris užtikrins serverio patikimą veikimą ir optimalų greitį. O kai serveris greitas ir patikimas Jūsų svetainė veiks greitai ir be priekaištų ir tokiu būdu svetainė patiks tiek lankytojams tiek paieškų sistemų „robotams“.

Ar žinote 8 sekundžių taisyklę? Jeigu Jūsų svetainė ar elektroninė parduotuvė nepasileis per 8 sekundes, klientai paprastai ilgiau nelaukia ir išjungia. Todėl būtina, kad svetainė ar el-parduotuvė pasikrautų kuo greičiau.

20% NUOLAIDA svetainės talpinimo (web hostingo) paslaugoms

20% NUOLAIDA ČIA

20% NUOLAIDA registruojant naują domeną

20% NUOLAIDA ČIA

www.el-parduotuve.lt - elektroninių parduotuvių kūrimas.