SEO paslaugos, kokią naudą gausite Jūs:

  1. Tiksliniai vartotojai patys suras Jus. 96% visų  interneto naršytojų ieško informacijos per Google. Ieškodami pagal jūsų veiklos srities raktažodžius - atranda Jūsų tinklapį Google paieškos sistemos top rezultatuose. (arba naudokitės google reklama)
  2. Žinomumo padidėjimas.
  3. Tinklapio ir/arba elektroninės parduotuvės lankomumo padidėjimas. Atitinkamai užklausų kiekis. Kuo aukštesnėse Google pozicijose bus Jūsų tinklapis, tuo daugiau tikslinės auditorijos apsilankys, tuo didės ir Jūsų pardavimai.
  4. Pasitikėjimas paieškos rezultatais. Naršytojai daugiausia naršo tuos puslapius, kuriuos google išmeta natūralioje paieškoje, bet ne per reklamą.
  5. Pastovumas. Jūsų tinklapio ir/ar elektroninės parduotuvės matomumas ir lankomumas bus stabilesnis ir pastovesnis, kai Jūsų svetainė bus pirmaujančiose google pozicijose (natūralioje paieškoje).

 

SEO Jūsų internetinei parduotuvei

Daugiausiai internetinėse/elektroninėse parduotuvėse apsiperkančiųjų informacijos apie prekes ieško per paieškos sistemas. Ir tikriausiai nepaslaptis,kad dažniausiai pasirenka google. Taigi būvimas kuo geresnėse google pozicijose duoda žymiai didesnį lankytojų, o kartu ir pirkėjų srautą iš Jūsų parduotuvės. Galima teigti, jei Jūsų internetinės parduotuvės nėra pirmame google puslapyje ( t.y. tarp pirmų 10 paieškos rezultatų) , tai Jūsų nėra internete visai.

 

Kaip daromas SEO?

SEO (angl. search engine optimization) susideda iš dviejų pagrindinių dalių - vidinė puslapio optimizacija bei išorinė puslapio optimizacija. Atliekant vidinę puslapio ar internetinės parduotuvės optimizaciją svetainės struktūra, navigacija, tekstas optimizuojamas taip, kad būtų visa aplinka "draugiška" google paieškos sistemai. Išorinė puslapio optimizacija, tai puslapio žinomumo didinimas internete, kartu gerinant ir pozicijas paieškos sistemose. Taip sudaro nuorodų talpinimą (t.y. nuorodos su raktiniai žodžiais į Jūsų svetainę ar internetinę parduotuvę su panaudojant raktinį žodį), socialinių tinklų marketingą (popuiariausias šiuo metu facebook'as), blogų kūrimą (dažniausiai skirti paieškos sistemų robotams, bet ne žmonėms) ir pan. 

 

Kiek laiko daroma SEO?

SEO (angl. search engine optimization) yra tęstinis rezultatas ir tokia sąvoka, kaip pabaigtas SEO tikrai nėra. Kodėl? Todėl, kad internete pastoviai kas nors vyksta, susikuria naujos elektroninės parduotuvės ar tiesiog web svetainės, gerina SEO optimzacija esamos, be to nuolat yra tobulinamas ir keičiamas google paieškos algoritmas, todėl ir Jūsų pozicija paieškos sistemų rezultatuose gali nuolat kisti.

Taigi nesitikėkite pasiekti gerų rezultatų per keletą dienų, tai trunka savaites, o kartai ir keletą mėnesių. Kodėl toks didelis laiko skirtumas? Viskas priklauso nuo Jūsų konkurentų. Priklauso ar Jūsų konkurentai gerai atliko vidinę puslapio optimizaciją, kiek laiko svetainei, kiek lankytojų lanosi ir t.t. Be to nepakanka optimizuoti internetinę svetainę iš vidaus (bet žinoma reikia nuo to pradėti), sekantis žingsnis yra išorinė optimizaciją, kuri jums padė pakelti Jūsų svetainės angl. Page rank.

Internetinės parduotuvės, elektroninės parduotuvės kūrimas, o SEO patarimai Jums nemokamai.