Elektroninės parduotuvės geriausio puslapio parinkimas optimizacijai. Yra du būdai: pasirenkate jau esamą puslapį arba sukuriate naują (pvz.: opencart sistemoje galite sukurti naują kategoriją).

Pirmas būdas: Pasirinkite jau esamą puslapį

Kaip pasirinkti esamą puslapį? Jeigu jau turine nemažai sukurtų puslapių, bet nežinote kuris puslapis yra geriausias pasirinktam raktažodžiui tuomet galite lengvai patikrinti. Eikite į google paieškos sistemos langelyje įveskite taip: jūsų_raktažodis site:jūsų_domeno_vardas

SEO optimizacija site:el-parduotuve.lt

Jeigu jūsų puslapio domenas yra http://www. el-parduotuve.lt, o raktažodis pagal kurį norėtumėte optimizuoti yra SEO optimizacija tuomet paieškos sistemos langelyje įrašykite:

SEO optimizacija site:el-parduotuve.lt

seo-optimizacija-atrink-geriausia-puslapi

Pirmame paieškos sistemos puslapyje pamatysite Jūsų svetainės puslapius, kurie priklauso Jūsų svetainei, o svarbiausia pamatysite tuos puslapius, kurie geriausiai reitinguojami raktažodžiui SEO optimizacija. Kad palengvinti Jūsų darbą tiesiog pasirinkite pirmąjį puslapį (šiuo atveju: www.el-parduotuve.lt/SEO-optimizacija.php) , kurį atrinko paieškos sistema jūsų internetinei svetainei pagal pasirinktą raktažodį.

Antras būdas: Sukurkite naują puslapį

Jeigu neturite puslapio tiesiog sukurkite naują puslapį. Parinkite puslapio pavadinimą (URL) kuo artimesnį Jūsų pasirinktam raktažodžiui. Pvz.: jeigu Jūsų puslapis yra www.kompiuteriai.lt, tai rakatžodžiui nešiojami kompiuteriai URL adresas turėtų būti www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai . Nepamiškite tinkamai užpildyti puslapio antraštę (angl. Title), meta raktažodžius, meta aprašymus ir t.t. pagal ankstesnius nurodymus.

www.el-parduotuve.lt - elektroninių parduotuvių kūrimas.